Golden Sands er den perfekte destination, hvis du vil ned og feste med vennerne henover sommeren. I kan få lov til at møde en masse ligesindede unge mennesker, som også er afsted for at skabe den bedste fest. Det er klart en destination som er populær blandt danskere, der gerne vil give den gas i sommerferien.

Golden Sands er et område i Bulgarien, som er kendt for fest og farver. Sammen med Sunny Beach har det gennem mange år været en førende destination, når det kommer til partyferier for unge. Der er altid liv og glade dage i gaderne, og du vil uden tvivl kunne mærke den festlige stemning, så snart du ankommer på hotellet. Det er den perfekte rejse, hvis du ønsker en ferie fuld af fest og god stemning.

3 ting du skal opleve i Golden Sands

Hvis du har besluttet dig for at tage til Golden Sands enten alene eller med vennerne, så er der nogle ting, du ikke må gå glip af. Her er der 3 ting, du skal opleve, når du er i Golden Sands.

  1. Hotel med All-inclusive:

Hvis du gerne vil have så meget ud af din ferie som muligt, er all-inclusive en rigtig god idé. Du kan få nogle rigtig gode deals og billige rejser til Golden Sands med all-inclusive. På den måde skal du ikke selv sørge for noget og kan få det hele serveret gratis på hotellet. Du kan derfor ende med at spare penge på det, hvis du bruger mange af dine dagtimer på dit hotel.

  1. Stranden: Det er ikke for sjov, at stedet heder Golden Sands. Der er en fantastisk strand med ”gylden” sand, som står i smuk kontrast til det blå hav. Her vil du kunne nyde både afslapning og sjov i vandet.
  2. Nattelivet: nattelivet i Golden Sands er noget helt for sig selv. Der er en helt særlig stemning, som du ikke finder andre steder. Du vil uden tvivl komme til at opleve dit livs fedeste fester i Golden Sands natteliv.