I soveværelset skal funktionalitet og æstetik virkelig gå hånd-i-hånd i 2021. Alt skal indrettes med fokus på at skabe et værelse, der både visuelt og fysisk er afslappende og skaber mental ro. Hvis du mangler idéer, så får du her nogle tips til indretning af dit soveværelse, så det følger de største soveværelse trends i 2021. Læs med her!

Skab hygge i soveværelset

Skandinavisk hygge har i mange år været en populær inspiration til indretning. Et værelse der emmer af hygge er et værelse, der virker varmt, roligt og komfortabelt. Du kan nemt skabe et hyggeligt soveværelse ved at bruge en mild vægmaling og indrette værelset med naturlige materialer. Sengen er også et vigtigt element ift. At skabe hygge. I denne indretningsstil giver det virkelig mening at gå all-in og vælge en seng, der emmer af luksus og komfort. Du kan eksempelvis finde mange luksus senge hos norliving.

Kunst i soveværelset

I 2021 er et af de rigtig store trends, at man skal tilføje kunst og iøjnefaldende design til soveværelset. Gør simpelthen dit soveværelse til dit eget kunstprojekt. Følg denne trend ved at hænge et kæmpe maleri op, vælg en lidt anderledes designerlampe og tilføj alternative og iøjnefaldende objekter som eksempelvis vaser, plakater, borde og lignende. Dette vil skabe mere liv i soveværelset end vi har set hidtil. Derudover vil det være inspirerende at se på. Dette er en oplagt trend at følge, hvis du elsker kunst eller hvis du selv er kunstnerisk. Hæng gerne nogle af dine egne kunstværker op.

Øko-soveværelset

Ligesom i 2020 vil det fortsat være trendy, at indrette sit soveværelse efter en organisk og miljøvenlig indretningsstil. Dette soveværelse skal give fornemmelsen af at være tættere på naturen. Indret for eksempel værelset med masser af planter. Disse vil også bidrage til at rense luften i soveværelset. Derudover bør du vælge træmøbler og naturlige materialer til sengen, som eksempelvis hør.