Hvad gør man, når man flytter sammen med en partner, der indretter sig helt anderledes end en selv? Måden man indretter sit hjem kan nemlig være helt unik, og derfor er det bestemt ikke en selvfølge, at bare fordi man finder en person, man matcher med i alle andre aspekter af livet, så kan man også enes om indretningen.

Det er nemlig heller ikke helt bare ligegyldigt, hvordan man bor. Man kan have forskellige ting, man foretrækker at have i sit hjem, for at man kan føle sig helt hjemme.

Det er især, når man vælger at flytte sammen i den ene parts hjem, at man skal være opmærksom på, at det bliver et hjem for begge parter.

Bliv enige om nogle spilleregler

Hvis den ene part går i genbrug og elsker at bo i et retro hjem, og den anden altid er med på moden og foretrækker designer møbler, så kan det godt umiddelbart blive svært helt at enes. Nogle er måske mere ligeglade, men et eller andet sted så har de fleste mennesker nogle præferencer til deres interiør.

Kan man derfor sætte sig ned og blive enige om, hvad man absolut ikke kan undvære, og finde ud af hvordan man kan forene to forskellige stilarter, så er man allerede nået langt.

Det man blandt andet bør diskutere, er:

  • Hvor man er villig til at gå på kompromis
  • Hvor man står helt fast i sine holdninger
  • Hvordan man kan få plads til begges stilarter
  • Hvilke gamle ting, man eventuelt kan undvære

Man kunne for eksempel finde plads til én stil i et bestemt rum og en anden stil i et andet bestemt rum. Måske kunne man sågar blande retro og design.

Find nogle nye, moderne møbler

Der er heller ingen, der siger, at man absolut skal indrette sig med de samme ting, man har boet med hver for sig.

Der er nemlig også den mulighed, at man sammen kan købe nye møbler, for eksempel på https://mobelnord.dk/, der sælger flotte moderne møbler i forskellige stilarter.

Det kunne være, at man begge faldt for samme sofa.