Måske ønsker du at forbedre indretningen i dit hjem, men er ikke villig til at bruge en formue? Skoreolen er et stilrent og praktisk møbel, der kan spare meget plads i din bolig og samtidigt selv bidrage til indretningen. Uanset hvor mange sko du eller din familie ejer, kan du helt sikkert finde en skoreol i den rette størrelse. Du kan også få skoreoler i mange forskellige farver, design og materialer, så møblet matcher stilen i dit hjem. Find hele udvalget her.

Stil og størrelse

Det er ikke særligt svært at finde den rette størrelse til dit skoskab, da det primært afhænger af, hvor mange sko du ejer. Har du børn i husstanden, er det naturligt, at der skal meget fodtøj til. En skoreol med 10 eller flere hylder eller måske endda et skoskab i valnøddetræ vil kunne rumme hele familiens fodtøj og mere til. En større skoreol i træ passer fint ind i de fleste dagligstuer og giver med sit lyse, naturlige design en stilsikker opbevaring.

Ejer du ikke så mange sko eller bor småt f.eks. i en mindre lejlighed, vil du med en skoreol med 2-3 hylder få rigeligt med opbevaringsplads. En skoreol med siddeplads er her en yderst praktisk løsning. Stiller du den i entreen, har du et sted at sidde, når skoene skal snøres, så du kan komme hurtigt ud ad døren.

Mere end et billigt træmøbel

Du kan få skoreoler i både træ og metal. Skoreoler i metal har den fordel, at de er nemme at rengøre, hvis dit arbejde eller fritidsinteresse medfører beskidte støvler og kondisko. En skoreol i træ kan dog også nemt tørres af, og så er det et møbel, der egner sig til en lys og naturlig indretning. Kombineret med sin lave pris har det gjort skoreolen i træ til et yderst populært møbel. Du kan få en skoreol i træ af flere forskellige sorter:

  • Bambus
  • Egetræ
  • Valnøddetræ

En skoreol i træ er et yderst robust møbel, der samtidigt er nemt at flytte rundt på. Så hvis du ønsker en stilfuld opbevaring af dine sko, er det vejen frem.