kvinde med ur på

Garmin har gennem tiden lavet flere forskellige sportsure, som flittigt er blevet brugt af mange sportsudøvere i Danmark. Men med Garmin Vivomove HR Premium serien, har Garmin valgt at gå i en anden retning og har designet et hverdags ur, som også kan oplyse dig om din sundhedsmæssige fremgang. Der er tale om et unisex ure i flere forskellige farver, som bæres af mænd og kvinder i alle aldre. Garmin Vivomove HR er uret for dig, der ønsker et moderne og funktionelt ur til at hjælpe dig gennem hverdagen.

Kom i form med Garmin Vivomove HR Premium

Et godt helbred er ofte lig med et godt humør. Garmin Vivomove HR er designet til at hjælpe dig med at holde dig sund og rask, så du kan nyde din hverdag. Alle Garmin Vivomove HR urene er derfor programmeret til at overvåge din kondition og samtidig oplyse dig om din form. Derfor indeholder urene også en håndledsbaseret pulsmåler, som giver dig en VO2-max estimering. Men dit ur holder også automatisk øje med dine gangaktiviteter og dine skridt, så du sidst på dagen kan tjekke din Garmin Connect app på din smartphone og se, hvor meget du har været i bevægelse den pågældende dag.

En god nattesøvn giver også godt humør

Garmin Vivomove HR urene er alle udstyret med avanceret søvnovervågning, som kan måle, hvor længe du befinder dig i søvnens tre stadier – let, dyb og REM. Dine søvndata overføres også til din Garmin Connect app, hvorved du kan se, om du sover godt om natten, eller om du tager hverdagens stress og jag med dig i din søvn.

Sundheds ur med moderne klassisk design

Alle Garmins Vivomove HR ure indeholder funktioner, som kan måle din sundhed, og oplyse dig om du sover godt om natten, samt om du er stresset i løbet af dagen. Hvis uret vil fortælle dig noget, eller hvis du selv ønsker at gå ind og se for eksempel dit stressniveau, aktiveres urets touch funktion, og viserne forsvinder. Men lige så snart touch funktionen slås fra igen, vender det klassiske og moderne ur design med viserne tilbage.