Der er noget helt særligt over designer lamper. Først og fremmest, så er det en lampe de fleste mennesker kender ved første øjekast, og folk bliver derfor enormt fascineret af designer lamper. Derudover er designer lamper oftest en anelse dyrere end såkaldte ‘normale’ lamper, og du kan derfor også regne med at kvaliteten er rigtig høj og dermed kan holde i mange år. Der er rigtig mange populære designere som har lavet lamper og belysning, og her er der blandt andet de populære og lækre Hay lamper, Flos lamper, Vitra lamper og ikke mindst Le Klint lamper. Det afhænger selvfølgelig meget af smag og behag alt efter hvad man er til, men der er dog nogle specifikke lamper der er mere populære end andre, og to af de mest populære er Flos Romeo Moon samt Flos væglampen.

 

Flos Romeo Moon er stadig populær

Denne smukke loftlampe fra det italienske Flos oplever stadig voldsom popularitet og efterspørgsel, og det kan vi godt forstå! Den lyse grå farve passer ind i nærmest ethvert hjem, og er guf for øjet. Den specielle og ikoniske farve på Flos Romeo Moon stammer faktisk fra genbrugte cola flasker, og hver lampeskærm har derfor sit helt eget unikke udtryk. Det smukke ved Flos Romeo Moon er også, at selv i slukket tilstand er den helt igennem fantastisk, da rillerne i lampen rigtig træder igennem. Alt i alt er den ikoniske og unikke lampe en klassiker når man taler om belysning i hjemmet, og Flos Romeo Moon lampen er stadig den dag i dag en af de mest populære loftlamper i Danmark.

 

Flos væglampen ses i mange hjem 

En klassiker som også fortsat pryder diverse hjem den dag i dag, er Flos’ væglampe. Væglampen er yderst minimalistisk og passer derfor helt perfekt ind i de minimalistiske danske hjem. Væglampen fås også i en masse forskellige farver, og alt efter hvad der er behov for, kan du få din væglampe i hvid, sort eller grå. Det unikke ved denne væglampe er at den har en meget lang arm, og derfor er den meget fleksibel at have med at gøre.