Det kan godt være, der er længe til juleaften: Men som virksomhedsejer er det altid en god idé at være ude i god tid med planlægningen. For udover den obligatoriske julefrokost, som også er årets højdepunkt blandt mange ansatte i det danske erhvervs- og foreningsliv, så skal der også købes julegaver til medarbejdere og evt. samarbejdspartnere. Derfor er det meget smart, hvis man kan klare alle firmajulegaver det samme sted, hvilket man kan hos webshoppen Julefabrikken.

I flere år har vi i vores virksomhed gjort brug af Julefabrikken, da vi alle mener, det er den bedste løsning for alle. Vi er alle forskellige, og derfor er det også bedst, hvis man selv kan vælge, hvilken firmajulegave man vil have. Vi har forskellige præferencer alt efter, hvilken alder, køn og interesser man har, og derfor er det til alles fordel, at den enkelte medarbejdere selv vælger sin specifikke julegave. 

Lad dine medarbejdere selv vælge deres firmajulegaver

Hvis man som virksomhed ikke har prøvet webshoppen Julefabrikken før, kan det  måske virke en uoverskueligt at lade sine medarbejdere selv vælge, hvilken firmajulegave de ønsker. Men det er på ingen måde uoverskueligt – det er faktisk let som en leg. Man kan sætte nogle kriterier for, hvor meget firmajulegaverne må koste. Og i den forbindelse kan hver enkelt medarbejder håndplukke – inden for Julefabrikkens sortiment – hvad de vil have som firmajulegave. Svære er det faktisk ikke. 

Mange fordele

Vi kender alle til de lettere akavede historier, hvor nogle modtager en gave, som de i princippet ikke har ønsket sig. Disse akavede momenter undgår man ved at benytte sig af Julefabrikken ordning. For har man selv valgt sin gave, kan man ikke bagefter være utilfreds, og således er det en win-win-situation for alle involverede. 

Som virksomhedsejer skal man heller ikke bruge oceaner af tid på at købe gaver, pakke dem ind og uddelegere dem. Dette klare Julefabrikken også for dig, hvorfor du heller ikke skal bekymre dig om dette. Med et meget bredt udvalg er der ikke rigtig nogen grund til ikke at benytte sig af Julefabrikkens smarte ordning. Gå ind og tjek deres hjemmeside ud.