Sidder du i brancher som detailhandelen, i industrien eller i landbruget? Og har du og din virksomhed brug for en sikker, fleksibel og effektiv levering af store gasflasker, hvor du derigennem kan føle dig tryg og ikke bekymre dig om andet end din forretning? Så er det værd at overveje en erhvervsaftale, hvor det er muligt at få leveret 33 kg gasflasker. Flasker af denne størrelse, kan bruges i mange slags erhverv, og vil udfylde et behov for virksomheder med et større energibehov.

Hvad kan du bruge store gasflasker til?

Gasflasker af denne størrelse kan bruges til mange ting. For blot at nævne nogle stykker kan energien fra denne størrelse flaske bruges til asfaltarbejde, tagdækning og korntørring. Derudover kan der også nævnes virksomheder med produktionsprocesser, hvor flaskegassen bruges til avancerede anlæg eller til enkelte installationer. Virksomhederne, som bruger store gasflasker, er altså mange og rammer derfor en bred vifte af brancher og erhverv. Så hvis du sidder og tænker, om der er brug for 33 kg gasflasker i din virksomhed, så er der det højst sandsynligt.

Er du og/eller din virksomhed ny i brugen af gasflasker, så vil du blive guidet igennem det rette valg af flaske og derefter hjulpet til den rette brug af gaslaskerne af Primagaz.

Erhvervsaftaler med levering af store gasflasker

Som erhvervsdrivende er det muligt at lave en erhvervsaftale, hvor der kan bestilles online i alle døgnets 24 timer alle ugens dage via online handel og bestilling. Derudover er der mulighed for at få leveret store gasflasker til lige den placering, hvor du står og skal brug dem. Store gasflasker til erhverv er ikke svære at finde, da det både er muligt at handle online men også igennem forhandlere nær dig.

Som erhvervsdrivende er det nødvendigt at tage ansvar for sine leverandøres værdier og dermed ikke kun tage ansvar for sine egne. Det er derfor en god ide at vælge gasflasker fra virksomheder, som har fokus på et lille CO2-aftryk. Derudover kan gasflasker være et miljøvenligt alternativ til lavere CO2-udledning sammenlignet med fossile brændstoffer som olie og kul.