Hvis du sætter pris på biler, har du uden tvivl også en helt bestemt bil, som du altid har drømt om at køre i. Problemet ved dette er bare, at drømmebilen ofte har en lidt højere prisklasse end, de fleste egentlig har råd til. Det behøver dog ikke være et problem længere, da du nu har mulighed for flexleasing.

Flexleasing er både en mulighed for private såvel som firmaer. Det minder egentlig om at eje en bil blot med en finansiel leasingkontrakt. Du skal betale registreringsafgifter i små bider under leasingperioden og slipper derfor for at betale det fulde beløb på en gang. Derfor er flexleasing særligt hensigtsmæssigt ved biler, der koster mere end 250.000 kroner inklusiv registreringsafgift.

Flexleasing af biler gør det muligt for dig at få lov til at køre rundt i den bil, som du altid har drømt om men ikke troede kunne blive til virkelighed. Du kan blandt andet finde din drømmebil med flexleasing her https://specialcars.dk.

Fordele og ulemper ved flexleasing

Inden du benytter dig af flexleasing, er det naturligvis en god idé at overveje, hvilke fordele og ulemper, der følger med. Dette betyder nemlig en hel del for, om det er den rette løsning for netop dig.

Fordele ved flexleasing:

  • Store pengebesparelser
  • Mindre værditab
  • Billig bilforsikring
  • Bedre muligheder for salg til udlandet, fordi du ikke har betalt fuld registreringsafgift

Ulemper ved flexleasing:

  • Efter endt leasing skal du selv sælge bilen
  • Du skal selv stå for reparationer, service og syn af bilen

Der er altså både fordele og ulemper ved flexleasing, og derfor skal du overveje, hvad der egentlig betyder noget for dig. Det er selvfølgelig altid fedt, at du kan køre rundt i din drømmebil til billige penge, men hvis du ikke har lyst til selv at skulle sælge bilen efter leasingperioden er slut, er det måske ikke den rette løsning for dig. Her skal du derfor tænke over, hvad der betyder mest for dig.

Det handler om at finde ud af, hvad du vægter højst af ulemper og fordele og herfra vurdere, hvad der er rigtigt at gøre i din situation.