Borderlands er af mange blevet kaldt Gearbox’s – der er spiludvikleren bag – bedste spil til dato, og fredag d. 13. septemper 2019 udgiver Gearbox endnu et spil i serien, nemlig Borderlands 3 pc. Spiludvikleren bag lover, at Borderlands denne gang byder på bosser med forbedrede bevægelsessystemer, nye elementer, den originale Shooter-looter, våben i lange baner og meget mere. Endvidere lover spillet nye verdener, alle med unikke miljøer og nye fjender, du kan besejre alene eller med venner.

Hvad handler Borderlands om?

Borderlands handler i udgangspunktet om, at der på en planet ved navn Pandora skulle gemme sig et skattekammer, der åbnes hvert 200 år. Dette skulle eftersigende gøre stedet til et tilflugtssted for eventyrere. Opgavestrukturen er således, at det gælder om, at komme hen til dette skattekammer. På vejen møder du en masse fjender, du skal besejre og opgaver, du skal klare. Som belønning modtager du penge, våben – og ja, erfaring selvfølgelig! Våbnene i Borderlands er blandt andet shotguns, maskingeværer og pistoler, revolvere og mange flere, som du får brug for, mens du graver dig dybere og dybere ned i Pandoras mange hemmeligheder.

En spilanmelders dom

For nogle år tilbage testede en spilanmelder Borderlands med stor begejstring. Både figurerne, de forskellige våben og muligheden for samspil med venner så han som nogle af spillets helt store kvaliteter. Og i de tilfælde, hvor Gearbox har lavet om på områder og missioner, udtaler spilanmelderen, at det virker fortrinligt. Herudover påpeger han, at spillet er en ”særdeles solid” actionoplevelse med gode rollespilselementer, og det er sjovt at spille alene men i særdeleshed også sammen med andre. Anmeldelsen afsluttes med, at spilanmelderen udtaler, at Borderlands er spillet, der sætter spiludvikleren Gearbox Software på spiludvikler-verdenskortet.

Forudbestil Borderlands 3

Selvom spillet først udgives den 13. september, er det allerede nu muligt at forudbestille spillet, så du er klar til at spille på udgivelsesdagen! Spillet kan bestilles i flere forskellige varianter; både som standard, deluxe og super deluxe, og ved forudbestilling kommer der en bonus i form af en ”gold weapon skins pack”, der kan benyttes i spillet.