italiensk pizza

Hvis du bor i Roskilde eller omegn, og du ikke endnu har besøgt restaurant La Rustica, så er det på tide at forkæle dig selv med en smagsoplevelse fra denne italienske restaurant i Roskilde. Dette hyggelige restaurant har alt det, som man forventer af både en café og en restaurant. 

Italiensk restaurant i Roskilde

Der er nok en del italienske restauranter i Roskilde. Hos restaurant La Rustica kan du dog være sikker på at få italiensk mad i verdensklasse, men til helt almindelige priser, så alle kan være med. Restaurantens menu er inspireret af det italienske køkken, men i denne restaurant sætter kokkene en ære i at udvikle innovative og lækre retter, der sikrer, at menukortet fornyes regelmæssigt. Alle retterne tilberedes naturligvis med friske råvarer. Derudover tilbyder restauranten også en vinmenu bestående af vine fra de bedste italienske vindistrikter. Vinene er desuden nøje udvalgt, så de passer til retterne i menukortet. Spørg derfor gerne en tjener om hjælp til at vælge en vin, der passer til den ret, som du har valgt. 

En af Roskildes med stemningsfyldte restauranter

La Rustica er en stemningsfuld restaurant i Roskilde. Her tager gæster på cafébesøg efter en shoppingtur i RO’s Torv, og nyder deres eftermiddagskaffe i komfortable lænestole. Nogle gæster tager også på date og sidder i restaurantens hyggelige båse, hvor de er omgivet af restaurantens lyse og flotte indretning. Familier besøger også restauranten for at nyde hinandens selskab samt en lækker autentisk italiensk smagsoplevelse til både frokost og aftensmad.  

Lokaleudlejning

Restauranten tilbyder også udlejning af lokalerne, hvilket du kan benytte dig af, hvis du skal fejre en rund fødselsdag, en konfirmation eller noget lignende. Her kan alle gæsterne inviteres, da der er plads til 100 gæster i restauranten. Du får endda frit valg ift. Menuen. Du kan bestille maden fra menukortet eller vælge nogle af de retter, som restauranten selv har sammensat. Derved er du fri for at bekymre dig om at lave mad, rydde op og alt det, som man normalt bruger meget tid på, hvis man arrangerer en fest. Du kan bare slappe af og nyde festen, ligesom dine gæster.